Rijvereniging, ponyclub en menvereniging posterholt

Welkom op onze site

Sinds vele jaren maakt de rijvereniging en ponyclub in Posterholt deel uit van het rijke verenigingsleven in de Roerstreek en de groene Gemeente Roerdalen. Met als doel de ontwikkeling van het sociale maatschappelijke belang maar vooral ook de stimulering van de pony en paardensport in zijn algemeenheid. Vanaf mei 2016 is onze rijvereniging en ponyclub uitgebreid met een menvereniging. 

Via deze site blijft u op de hoogte van de activiteiten die onze vereniging ieder jaar organiseert. Zo is er in het voorjaar het jaarlijks terugkerende Concours Hippique dat verreden wordt over 2 dagen, met deelnemers vanuit de hele provincie, en dat niet meer weg te denken is van de vaste wedstrijdkalender.

Kijk rustig rond en wanneer u vragen heeft horen wij dat graag.
Wij wensen u veel plezier op deze website.

 

 

Privacy policy

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld. Deze staat vanaf nu Online en is hier te vinden.

Het laatste nieuws

Bixie- en Impulswedstrijd

Het vraagprogramma voor onze Bixie- en Impulswedstrijd van 26 mei staat op deze website. Wil je meerijden, stuur dan een mail met de gegevens zodat we je op de startlijst kunnen zetten. Deze wedstrijd vindt plaats op onze eigen terrein in Posterholt.

Lees meer »

Steward

Onze leden zijn niet alleen met en op het paard actief. Har van de Venne is steward en is al op allerlei grote wedstrijden actief geweest. https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180722_00068180/steward-har-heeft-alleen-oog-voor-het-paard

Lees meer »

Bixie, Impuls en oefenwedstrijd

Onder een stralende zon hebben de kinderen en volwassen hun proeven kunnen rijden op de Bixie, Impuls en oefenwedstrijd. Mooi om te zien hoeveel plezier de deelnemers uitstralen. We kijken al weer uit naar volgend jaar!

Lees meer »

Oefenwedstrijd, Bixie en Impuls

Op 27 mei organiseren we een Bixie-, Impuls- en oefenwedstrijd (B t/m M2). Het vraagprogramma staat onder het kopje Bixie en Impuls.Wil je meerijden stuur dan even een mail met de gegevens.

Lees meer »

Geslaagd Concours Hippique Posterholt

Op 14 april zijn de pony's aan start gekomen. Met een kleine 200 inschrijvingen was het een gezellig en sportieve dag. Helaas is de wedstrijd van de paarden van 15 april verplaatst moeten worden naar 22 april i.v.m. de hevige regenval van zaterdag op zondag. Hulde aan alle juryleden, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers etc. die het mogelijk hebben gemaakt om het concours een week te verschuiven! Mede dankzij jullie flexibiliteit hebben we er op 22 april alsnog een geslaagde wedstrijd van kunnen maken. 

Lees meer »

Aftellen is begonnen

De wedstrijd komt steeds dichterbij. De inschrijvingen komen nog volop binnen. Vrijdag komen de definitieve startlijsten op deze site te staan en zullen er ook up to date programmaboekjes gedrukt worden. Het weer werkt al goed mee. Laten we er met z'n allen een mooie wedstrijd van maken.

Lees meer »

Wedstrijden 2018

Over 2 weken is onze jaarlijkse wedstrijd. Er kan hiervoor nog ingeschreven worden. Het vraagprogramma van de Bixie- en Impulswedstrijd van 27 mei staat ook op deze website. Ook voor deze wedstrijd kan er ingeschreven worden.We hopen jullie allemaal te zien op een van onze wedstrijddagen.

Lees meer »