Contributie

Bij RV, PC en MV Posterholt maken we een onderscheid in jeugd leden (<18 jaar) en volwassen leden. 

Deze twee verschillende soorten leden hebben als lid van RV, PC en MV Posterholt dezelfde rechten wat betreft deelname aan activiteiten en het gebruik van de accommodatie.  

Jeugdleden betalen €35,- contributie per jaar en volwassen leden betalen €40,- contributie per jaar.

Bij deze contributie zit het lidmaatschap van de KNHS NIET inbegrepen. De contributie van de KNHS zal zelf door de KNHS aan de leden gefactureerd worden. 

 

Heb je vragen over wat het lidmaatschap van RV, PC of MV Posterholt inhoudt, dan kun je contact opnemen met Dorien Reijnders via het contactformulier. Ook voor andere vragen kun je bij haar terecht.

 

Rechten en plichten van onze leden

Al onze leden mogen gebruik maken van ons terrein 'De Vinkenberg' gelegen aan de Vlodropperweg te Posterholt. Wij beschikken over een mooie grote buitenbak van 20 m bij 60 m met verlichting en hebben daarnaast nog een weide waarin gereden kan worden.

Leden kunnen met korting of soms ook kosteloos deelnemen aan activiteiten die we organiseren en kunnen indien gewenst meerijden in de clubles.

 

Buiten het op tijd betalen van de rekeningen en het terrein netjes achterlaten wanneer je er gebruik van gemaakt hebt, hebben leden van onze vereniging weinig verplichtingen. Wel stellen we het op prijs als leden tijdens ons jaarlijkse Concours Hippique een dag of dagdeel komen helpen. Deze wedstrijd is onze voornaamste inkomstenbron. Dus zonder deze wedstrijd is er geen verenigingsterrein en zijn er geen activiteiten die gedeeltelijk uit de clubkas betaald worden.