Nieuws

Geslaagd wedstrijdweekend

We kijken terug op een geslaags wedstrijd weekend. Met op 3 september een Bixie en Impulswedstrijd en op 4 september een wedstrijd Traditionele Working Equitation. Op Facebook en Instagram vind je een kleine fotoimpressie. Op onze website zijn de uitslagen te vinden: Bixie en Impuls wedstrijd

Lees meer »

Startlijsten 3 en 4 september

De voorbereidingen zijn in volle gang voor onze Bixie en Impulswedstrijd op 3 september en onze Traditionele Working Equitation wedstrijd op 4 september. De (voorlopige) startlijsten staan inmiddels ook online en zijn hier te vinden: Bixie en Impuls wedstrijd

Lees meer »

Bezoek aan Jadem Arabians

Afgelopen weekend hebben we met een aantal leden van onze rijvereniging en ponyclub een bezoek gebracht aan de prachtige arabierenstoeterij Jadem Arabians in Balen (België) van Christine Jamar (http://www.christine-jamar.be/). We hebben een rondleiding gehad door de stallen, het laboratorium en de (show)piste.

Lees meer »

Wedstrijdweekend

Afgelopen weekend weer een mooi wedstrijdweekend achter de rug. Met zaterdag de Bixie-, impuls en oefenwedstrijd en op zondag de Working Equitation. Een gezellig weekend met mooie prijzen met dank aan onze sponsoren!

Lees meer »

WK mennen tweespan

Afgelopen weekend zijn een aantal van onze leden samen gaan kijken naar het WK mennen tweespan in Kronenberg. Ze hebben de verrichtingen van de wereldtop mogen bewonderen en genoten van een spannende strijd! 

Lees meer »