Nieuws

Aflassen Bixie 25 mei

Helaas hebben we moeten besluiten om de Bixie en oefenwedstrijd van 25 mei af te lassen. We laten zsm weten of we het op een andere datum door kunnen laten gaan.

Lees meer »

TWE 2024 + Bixie, Impuls en oefendressuur

Na de geslaagde dressuur- en springwedstrijd in maart/april kijken we nu vooruit naar onze activiteiten in mei. Op 25 mei vindt er weer een bixie, impuls en oefendressuur wedstrijd plaats en op 26 mei een wedstijd Working Equitation. 

Lees meer »

Concours 2024

We kijken terug op een gezellig, sportief en wat ons betreft in alle opzichten geslaagd wedstrijdweekend! 

Lees meer »

Geen selectiewedstrijd dit jaar

Helaas hebben we 12 maart te horen gekregen dat onze wedstrijd van 30 maart t/m 1 april niet als selectiewedstrijd kan gelden voor de Regio Kampioenschappen. Omdat de rubrieken waarvoor de selectie geldt op 30 maart gereden worden. En blijkbaar wedstrijden pas als selectie kunnen gelden vanaf 1 april.

Lees meer »

Geslaagd wedstrijdweekend

We kijken terug op een geslaags wedstrijd weekend. Met op 3 september een Bixie en Impulswedstrijd en op 4 september een wedstrijd Traditionele Working Equitation. Op Facebook en Instagram vind je een kleine fotoimpressie. Op onze website zijn de uitslagen te vinden: Bixie en Impuls wedstrijd

Lees meer »

Startlijsten 3 en 4 september

De voorbereidingen zijn in volle gang voor onze Bixie en Impulswedstrijd op 3 september en onze Traditionele Working Equitation wedstrijd op 4 september. De (voorlopige) startlijsten staan inmiddels ook online en zijn hier te vinden: Bixie en Impuls wedstrijd

Lees meer »