Rijvereniging, ponyclub en menvereniging posterholt

Welkom op onze site

Sinds vele jaren maakt de rijvereniging en ponyclub in Posterholt deel uit van het rijke verenigingsleven in de Roerstreek en de groene Gemeente Roerdalen. Met als doel de ontwikkeling van het sociale maatschappelijke belang maar vooral ook de stimulering van de pony en paardensport in zijn algemeenheid. Vanaf mei 2016 is onze rijvereniging en ponyclub uitgebreid met een menvereniging. 

Via deze site blijft u op de hoogte van de activiteiten die onze vereniging ieder jaar organiseert. Zo is er in het voorjaar het jaarlijks terugkerende Concours Hippique dat verreden wordt over 2 dagen, met deelnemers vanuit de hele provincie, en dat niet meer weg te denken is van de vaste wedstrijdkalender.

Kijk rustig rond en wanneer u vragen heeft horen wij dat graag.
Wij wensen u veel plezier op deze website.

 

 

Privacy policy

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld. Deze staat vanaf nu Online en is hier te vinden.

Het laatste nieuws

WK mennen tweespan

Afgelopen weekend zijn een aantal van onze leden samen gaan kijken naar het WK mennen tweespan in Kronenberg. Ze hebben de verrichtingen van de wereldtop mogen bewonderen en genoten van een spannende strijd! 

Lees meer »

Gebouw opgeknapt

Met het oog op de komende activiteiten in september hebben we besloten het gebouw te voorzien van een vers laagje verf. 

Lees meer »

Concours Hippique afgelast

Wij hebben als bestuur vanochtend moeten besluiten om onze wedstrijd van 11 t/m 13 april te annuleren. Wedstrijden zijn al verplicht geannuleerd 6 april. We verwachten echter dat deze maatregelen verlengd worden. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan geeft het ons erg weinig tijd om alsnog alles te regelen. Daarbij hebben we ons als bestuur afgevraagd of we onze vrijwilligers, juryleden en ruiters aan zo'n grote groep 'vreemde' mensen moeten blootstellen, mochten de maatregelen niet verlengd worden. Dit alles, in combinatie met nog een aantal andere argumenten, heeft ons doen besluiten de wedstrijd te annuleren.

Lees meer »

Symposium Paard & Wetenschap

Afgelopen zaterdag zijn we met een aantal mensen van de vereniging naar Utrecht geweest, naar het symposium Paard & Wetenschap.Heel gezellig en heel leerzaam! Met informatie over kreupelheden, apps, maag- en darmproblemen en beeldvorming.

Lees meer »

Working Equitation snuffelclinic en wedstrijd

Working Equitation is een erg leuke en afwisselende tak van de paardensport. Op 29 juni organiseren we een snuffelclinic voor iedereen die kennis wil maken met deze sport. Daarnaast zullen we op 30 juni een wedstrijd Traditional Working Equitation organiseren. 

Lees meer »

Een geslaagd concours!

Wij kunnen dit jaar weer terug kijken op een ontzettend leuk, gezellig en geslaagd concours!Het was spannend, omdat het voor het eerst op een nieuwe locaties was, in het paasweekend (willen mensen dan wel op wedstrijd?) en verdeeld over drie dagen. Maar terugkijkend zijn we van mening dat we geen beter besluit hadden kunnen nemen, dan het verplaatsen van onze wedstrijd naar een andere locatie, zodat we alle ruiters en amazones een mooie zandbodem konden bieden voor de zowel de wedstrijdringen als het losrij terrein. 

Lees meer »